Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 16 5 2 9 17
2 BBK 3 2 2 0 0 6
3 Luleå SK 2 2 2 0 0 6
4 Svartbjörnsbyns IF 2 1 1 0 4
5 Boden United / Heden2 2 1 1 0 4
6 Gammelstad 2 1 0 1 3
7 Vittjärv 2 1 0 1 3
8 BAIK 3 2 1 0 1 3
9 Älvsbyn 2 2 0 0 2 0

Match

Unbyns IF

5 - 0
Sporn, Unbyn
30 juni 2017
18:30

Vittjärv

Referat

Referat: Unbyns IF - Vittjärv

Efter en strulig start p säsongen med mycket skada och sjukdom har vi fått upp ångan! Nu dags för vårens sista match, den uppskjutna mot Vittjärv.
Vi startar med Marcus, Ajne, Blurk, Werme och Stefan i backlinjen. Kris, Adde och Simon på mitten. Bulan, Mackan och Berna framåt. Avbytare: Anttila, Robbs, Johnny, Jensa och Jimmy

VI tar tag i initiativet direkt, och det känns stabilt, även om vi inte skapar några jätteheta chanser från början. Men efter fem så får vi en hörna där Blurk nickar och deras kille tar med handen. Simon sätter den säkert till 1-0. Vi fortsättar föra matchen även om vi spelar lite väl mycket långa bollar och inte får ut dom på kanterna som vi vill riktigt. Berna har ett par mycket bra aktioner där han vinner boll, samt ett läge då han nickar på mål från nära. Bulan kommer loss på kanten man avslutet hamnar i burgaveln. Dom har några hörnor och en flipperchans i början, resten tar Marcus säkert. Lite för dålig utdelning kan man tycka efter första halvlek.
I andra halvlek dominerar vi mer och nu kan vi få ut bollen oftare på höger sida där Jens vinner flera dueller och kommer förbi sin kille. Efter en sån raid kan Jens frispela Simon som avslutar till 2-0. Vittjärv blir allt trättare med en tunn trupp till matchen, och Mackan kan nu göra 3-0 efter en härlig boll från Ajne. 4-0 kommer efter att Simon frispelat Mackan som elegant rundar keepern och kan gå in med bollen. Men elegant var bara förnamnet efter att Kris vinner bol och kan avancera - några patentfinter senare är han igenom deras backlinje och frispelar Mackan till ett äkta hat-trick.

Vi skapar många fler chanser. Berna har en nick på bortre som sånär resulterar, Mackan har en eller två lägen till där han lobbar utanför, Robbs har en i stolpen. Jimmy har ett bra läge också, samt Johnny som sånär gör mål. Dom har inga chanser alls egentligen.

Resultatet mycket rättvist och vår första serievinst mot Vittjärv! Kul! Vi spelar just nu rätt bra och nyttjar våra styrkor. Kunde blivit några mål till. Marcus säker i målet, men tvingas inte till några egentliga räddningar. Stefan, Blurk och Werme stensäkra, Ajne gör en kanonmatch på vänsterback. Berna gör sin kanske bästa insats i herrlaget - vinner dueller och har bra teknik. Mittfältet med Kris, Simon, Johnny, Robbs och Adde vinner sin match i matchen klart! Bulan, Jimmy och Jensa raidar på kanten och slår sina motståndare på fart. Robbs en i stolpen. Anttila skulle in med stelnade ihop (bäst på bänken :-) Mackan hade lite lekstuga där framme när han fick möta en backlinje som inte hängde med. Totalt sett en kul avslutning på vårsäsongen. Nu skall vi bara köra lite hårt i sommar så att vi klättrar uppåt en del! Vi börjar med lagfest!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Simon Boqvist 1 2 1 0 0 3
Martin Ajnefelt 1 0 1 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Johnny Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Bernsten 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Per Anttila 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

mån 4 sep 2017, 18:30 Vittjärv - Unbyns IF 2 - 1